Renovering och städdag

Under de senaste åren har det varit svårt att hålla värmen i lägenheten som våra ungdomsledare haft i Equmeniakyrkan Landvetter. Så nu när den står tom passade vi på att renovera väggar och tak och tilläggsisolera i vardagsrummet.

Men det skulle visa sig att det behövdes en större renovering än vad vi hade tänkt från början. När vi började riva väggen mot södersidan upptäcktes att det läckt in vatten genom fasaden vi flera ställen, vilket också gjort att fönstret var i betydligt sämre skick än vi trodde. Så därför blev vi tvungna att byta fasaden och fönstret. Då passar vi också på att tilläggsisolera under ny fasad.

Detta blev en betydligt större kostnad än vi räknat med. Vi kommer nästan att tömma vår byggnadsfond när allt detta är klart. Om någon vill vara med och stötta vår renovering ekonomiskt så sätt in pengar på Equmeniakyrkan Landvetters PG-konto, märk det med byggnadsfond.

Bilderna är tagna under vår städdag.