Minns du sången, den 14 mars

Minns du sången är en programserie med kristna sånger som producerades av TV-Inter och som sändes i SVT mellan 1998 och 2000. Urban Ringbäck och Anders Jaktlund gjorde totalt 25 program med en rad kristna sångare och sångevangelister som både framträdde med sång och delade med sig av troserfarenheter i ett mycket intimt programformat. Vi gjorde en egen version av denna populära serie. Lördagen den 14 mars samlades vi för att lyssna, och sjunga med, till sånger vi minns. Under en månad kunde de som besökte kyrkan lämna in önskemål om vilka sånger som skulle framföras. Det kom in närmare 80 olika önskemål inför den här kvällen, så gallrandet fick bli ganska hårt. På spellistan för kvällen fanns så tolv av de mest önskade melodierna: Min Jesus lever, därför vill jag leva, Det enda jag vet, I saw the light, Jag skall gå genom tysta skyar, När du går över floden, Till en stad jag är på vandring, Oh, happy day, Någonstans bland alla skuggorna står Jesus, Är det du?, Namnet Jesus, Jesus han är svaret & Blott en dag. Mellan melodierna fick vi höra berättelser om tillkomsthistorier och författare. För att kunna genomföra en sådan här kväll krävs duktiga musiker och till vår hjälp hade vi Anders Thelin, Pelle Frantzich, Nicklas Fröjd och Erik Annmo, För sången stod mestadeles Gunilla Ikponmwosa med benäget stöd av Sofia Frantzich. Innan vi for åt skilda håll erbjöds också servering.