Hälsning från styrelsen

Det blev en annorlunda vårvinter 2020! En prövning på många sätt, men kanske också en möjlighet att finna nya vägar i att mötas och stanna upp i det som är viktigt i livet. 

Redan den 14 mars beslutade styrelsen för att ställa in alla våra samlingar. Detta kommer att förlängas och gälla tom den 21 maj, men kan även det behöva förlängas. Vi följer informationen från Equmeniakyrkan centralt och Folkhälsomyndigheten och fattar beslut därefter.

Styrelsen har träffats via videolänk och haft kontinuerlig kontakt för att samordna hur vårt arbete kan gå vidare på nya sätt. Vi har valt att prioritera våra medlemmar över 70 år och alla ni ska nu ha fått samtal från någon i styrelsen som erbjudit samtalsstöd av pastorn, hjälp med handling av mat och läkemedel men framförallt en omsorg om hur ni har det i denna situation som kan bli mycket ensam och långsam.

Pastor Mikael Savhammar har gjort ett fantastiskt arbete med att producera digitala andakter och gudstjänster och vi är så glada över hans entusiasm och energi för att finna vägar att nå ut till er alla. Det är extra roligt att så många av er hittat fram till alla dessa sändningar, de finns här.

Trots att vi inte träffas under denna period så är det viktigt att vi även fortsättningsvis tar ansvar för vår verksamhet ekonomiskt. Din gåva är värdefull och offrandet kan ske både via autogiro eller via Swish 1234955126.
Tack för din gåva!

Styrelsen genom
Sofia Frantzich och Ann Nilsson-Mäki