Sportlovsäventyr!

Fredagen den 19 februari 11.30 stod jag på Järnvägsstationen i kil och väntade, väntade på 3 peppade tonåringar som skulle komma till Värmland och vara med och spela på Volleynatta. Volleynatta är en volleyboll-cup där man startar att spela 20.00 på kvällen och håller på hela långa natten. Klicka på LÄS MER för att se hela inlägget.

Fredagen den 19 februari 11.30 stod jag på Järnvägsstationen i kil och väntade, väntade på 3 peppade tonåringar som skulle komma till Värmland och vara med och spela på Volleynatta. Volleynatta är en volleyboll-cup där man startar att spela 20.00 på kvällen och håller på hela långa natten. 

Jag fick med mig tre tonåringar och vi bodde i Sannerudskyrkan i kil. Kvällen den 19 februari åker vi till Skåre ett ställe som ligger ca 20 minuter ifrån Kil om man åker bil. Det är Equmenia i Skårekyrkan som anordnar denna volleybollturnering varje år. Nr vi väl är på plats får vi reda på att man får minuspoäng om man är färre i laget då det finns risk att man toppar med endast bra spelar, så de flesta matcherna fick våra motståndare börja med 6-0 vilket gjorde matcherna otroligt spännande. 

Vi vann första matchen, andra, tredje och fjärde. Det var riktigt jämna matcher och helt plötsligt var vi i final! Klockan är nu runt 04.00 på morgonen, vi är trötta men peppade, en match kvar så har vi vunnit hela turneringen! 
Motståndarlaget är riktigt bra och även här börjar motståndarna med 6-0. Vi ligger under från starten och de vinner första settet, Vi spelar ett sett till som vi vinner och ska då spela det avgörande settet, det som bestämmer vilket lag som ska vinna, nu är spänningen på topp!

En sund in i matchen ligger vi under med 9-0 och matchen gick till 15, detta såg inte bra ut. Men helt plötsligt börjar vi ta ikapp, vi går till och med om! Vi vinner boll efter boll och tillslut har vi vunnit med 15-13!

Vi vann vandringspriset som var ett par ben till en skyltdocka. Vårar lag hette Bästkusten och det känns riktigt bra att märka de Värmländska benen med namnet Bästkusten!

Vandringspriset lämnade vi dock i Värmland så vi inte riskerar att det är fast här nästa år, men vi hoppas på att kunna få med ett gäng nästa år också och då hoppas vi på att vara några fler! 

// Stina Hjelm - Ungdomsledare 

 

kyrkwebbar by add:dah