Frukostföreläsning med Mia Börjesson

Världsmästare i ditt eget liv. Det var rubriken när vi gästades av Mia Börjesson den 23 april. Vi var ungefär 50 personer som hade samlats på lördagsmorgonen för att börja dagen med frukost och föreläsning. -->

Många av de närvarande var konfirmander och deras föräldrar. Efter en härlig frukost påbörjades föreläsningen som var både rolig och intressant.
Mia talade om att skriva ett bra manus för sitt liv – självkänsla. Om vikten av att inte tro att något inte är möjligt. Låt ingen få dig att tro att du inte kan eller inte duger.
Mia talade om att du inte behöver klara allt själv – vikänsla. No man is an island. Vi lever i relation till varandra och har olika gåvor, där kan vi få hjälpa och stötta varandra till att uppnå våra mål.
Mia talade om vägen för att nå till dina drömmars mål – jobba hårt! Du får inget gratis, för att du ska kunna nå drömmarna i ditt manus behöver du arbeta hårt och ta hjälp av människor i din närhet.
Avslutningsvis sa Mia något som jag tror att vi alla behöver höra och kanske säga till oss själva ibland: Du är ett mästerverk!
/ Mikael Savhammar 

kyrkwebbar by add:dah