Cykelansiktet, slutrapport

Kampanjen är nu avslutad och jag vill börja med att tacka alla som varit med och bidragit. Vi nådde inte riktigt fram till Dacca, men slutade i Indien 7200 km hemifrån. Detta innebär att vi har bidragit med 7200 kronor till insamlingen "Trotsa cykelansiktet".
· Läs mer ·

Cykelansiktet, uppdatering 7/5

Resan fortsätter idag har vi hunnit drygt 3400 km på vår resa mot Dacca och befinner oss i Atyraw, Kazakstan. Nu återstår bara några dagar av vår kampanj som avslutas den 12/5. Har du samlat på dig km som du inte redovisat, maila till pastorn. 12/5 kl. 10.00 avlutar vi vår kampanj i Equmeniakyrkan, Mölnlycke. Passa gärna på att samla på dig några km till genom att lämna bilen hemma. Vi tar också upp en extra kollekt till Diakonia.
· Läs mer ·

Många hälsade våren på Sjöholmen

Det fina vädret på Valborgsmässoafton bidrog till att många människor sökte sig till Sjöholmen för att hälsa våren. Diakon Gunilla Gjörten påminde om att det är skönt att vara människa när det är vår. Barnkören Singo och körsångare från församlingarna sjöng in våren, scouterna tände elden och trivseln var påtaglig denna härliga kväll.
· Läs mer ·

Ej uthämtade vinster Valborg

Tryck på LÄS MER för att se vinstnummer.
· Läs mer ·
kyrkwebbar by add:dah