Valborgsfirande

Varje år så bjuder vi in till ett mysigt valborgsfirande vid sjöholmen precis intill Landvettersjön. På plats kommer det finnas massa underhållning för både barn och vuxna, scout-karuseller, lotterier mm. Barnkören Singo kommer att sjunga och även en vuxenkör är på plats. Scouterna kommer att tända brasan. Vårtal hålls av Gunilla Gjöthlén Kvällen avslutas med ett fint fyrverkeri!
· Läs mer ·

Cykelansiktet, uppdatering 23/4

Vi fortsätter att gå, springa, cykla eller vad det nu kan vara mot vårt mål i Dacca. Fram till idag har vi redovisat 1467 km, vilket gör att vi befinner oss någonstans i trakterna av Kiev. Glöm inte att redovisa dina km på lapparna i kyrkan eller via mail till pastorn.
· Läs mer ·

Trotsa cykelansiktet, uppdatering 16/4

Vi fortsätter att gå, springa, cykla eller vad det nu kan vara mot vårt mål i Dacca. Fram till idag har vi redovisat 524 km, vilket gör att vi befinner oss någonstans i närheten av Hamburg. Glöm inte att redovisa dina km på lapparna i kyrkan eller via mail till pastorn.
· Läs mer ·

Trotsa cykelansiktet

På vår gemensamma resa mot Dacca har vi nu hållit på en vecka. Under denna vecka har det totalt loggats 267 km. Detta innebär att vi nu befinner oss i Malmö. Vi har långt kvar till Dacca. Glöm inte att redovisa dina km på lapparna i kyrkan eller via mail till pastorn.
· Läs mer ·
kyrkwebbar by add:dah