Cykelansiktet, uppdatering 30/4

Vi fortsätter att kämpa mot vårt mål i Dacca. Nu har vi förflyttat oss 2288 km och befinner oss i närheten av Volgograd i Ryssland. Vi fortsätter kämpa på! Glöm inte att redovisa dina km på lapparna i kyrkan eller via mail till pastorn. Den 12/5 avslutar vi kampanjen och hoppas då att så många som möjligt tar cykeln till gudstjänsten.
· Läs mer ·

Cykelansiktet, uppdatering 23/4

Vi fortsätter att gå, springa, cykla eller vad det nu kan vara mot vårt mål i Dacca. Fram till idag har vi redovisat 1467 km, vilket gör att vi befinner oss någonstans i trakterna av Kiev. Glöm inte att redovisa dina km på lapparna i kyrkan eller via mail till pastorn.
· Läs mer ·

Trotsa cykelansiktet, uppdatering 16/4

Vi fortsätter att gå, springa, cykla eller vad det nu kan vara mot vårt mål i Dacca. Fram till idag har vi redovisat 524 km, vilket gör att vi befinner oss någonstans i närheten av Hamburg. Glöm inte att redovisa dina km på lapparna i kyrkan eller via mail till pastorn.
· Läs mer ·

Trotsa cykelansiktet

På vår gemensamma resa mot Dacca har vi nu hållit på en vecka. Under denna vecka har det totalt loggats 267 km. Detta innebär att vi nu befinner oss i Malmö. Vi har långt kvar till Dacca. Glöm inte att redovisa dina km på lapparna i kyrkan eller via mail till pastorn.
· Läs mer ·
kyrkwebbar by add:dah