MÖT RADIOJOURNALISTEN LENA RÅNGEBY

Måndag 28/9 kl.11.00 har du möjlighet att lyssna till förre radiojournalisten Lena Rångeby. I Equmeniakyrkan Mölnlycke kommer hon att berätta från sina 40 år vid mikrofonen. Lena har jobbat på Sveriges Radio främst som programledare på förmiddagar med mer eller mindre kända gäster och olika program. Hon har också varit producent för Ring så spelar vi, och kommer att berätta om detta. Du har också möjlighet att ställa frågor. Välkommen!
· Läs mer ·

RIK INFÖR GUD

Nyfiken på detta? Välkommen till Equmeniakyrkan Landvetter söndag 27/9 kl.16.00. Bo Cedergårdh talar över detta ämne!
· Läs mer ·

NYTT SWISHNUMMER

Vill du swisha för att ge kollekt eller betala kyrkkaffe, så gäller nu swishnummer 1234 955 126
· Läs mer ·

Nu är terminen igång!

Nu har terminen dragit igång och våra aktiviteter är i full fart. Idag var jag med på scout i Mölnlycke där de var i Landvetter och byggde risflottar. Vädret var på topp och scouterna var glada, en riktigt bra kväll helt enkelt! Klicka på inlägget för att se fler bilder! /Stina Hjelm
· Läs mer ·

GUDSTJÄNST SAMMANLYST MED RÅDA FÖRSAMLING

Efter höstupptaktsgudstjänst och gemenskapsdag på Öckerö drar gudstjänstlivet igång med en gudstjänst på söndag 13/9 kl.10.00. Denna gudstjänst är sammanlyst med Råda Församling och deras präst Cecilia Kehlmeier kommer att predika och Renée Strand sjunger. Det blir naturligtvis kyrkkaffe. Välkommen!
· Läs mer ·
kyrkwebbar by add:dah