TRÄFFAR FÖR DAGLEDIGA

I höst inbjuder vi dig som är dagledig till gemenskapsträff kl. 11.00-13.00 sista måndagen i månaden med början den 28 september. Då gästas vi av förre radiojournalisten Lena Rångeby som ger glimtar från olika sidor av sitt f d jobb, där hon verkat som bl a programledare och domare i frågetävlingen "Vi i femman". Den 26 oktober kommer Svante Myrén tillsammans med några vänner att ge ett sångprogram under rubriken "Att leva är att längta" och den 30 november kommer Equmeniakyrkans mellanösternsamordnare Gunilla Ikponmwosa och berättar "Vad i hela världen". Träffarna avslutas fredagen den 11 december då vi får besök av Högadalskolans lucia. Varmt välkomna!
· Läs mer ·

GEMENSKAPSDAG PÅ HÖNÖ/ÖCKERÖ

Söndagen den 6 september är du välkommen med på en gemenskapsdag ute i Göteborgs norra skärgård. Vi åker till Öckerö för att deltaga i förmiddagsgudstjänsten på Nimbus kl,11.00. Därefter äter vi lunch och sedan blir det aktiviteter för alla åldrar vid havet. Vi behöver din anmälan senast nu på söndag den 30/8. Du kan anmäla dig i samband med gudstjänsten, eller skriva upp dig på en anmälningslista i kyrkans vestibul. - Om vädret tillåter, medtag stol/filt att sitta på. - Om det är dåligt väder stannar vi inomhus. Välkommen!
· Läs mer ·

Höststart

Söndagen den 30 augusti är du välkommen till gudstjänst kl.10.00 i Equmeniakyrkan, då det blir uppstart inför hösten. Cissi Glittvik kommer att predika, kören sjunger och det blir nattvardsfirande. Du får också möjlighet att anmäla dig till gemenskapsdagen på Öckerö/Hönö söndagen den 6 september. Välkommen!
· Läs mer ·
kyrkwebbar by add:dah